Моделът на заедността и толерантността стои в основата на философията

...
 Моделът на заедността и толерантността стои в основата на философията
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Златоград: Да отстояваме идентичността си, но да работим заедно за нашите общини

 izbori_2023_v1_014

 

Моделът на заедността и толерантността стои в основата на философията за правене на политика от Движението за права и свободи, в основата на българския етнически модел, чийто проектант е доктор Ахмед Доган. Той направи вероятен мирния преход от комунизъм към народна власт.

Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на предизборна среща в Златоград. В нея участваха народните представители на Движението от област Смолян Хайри Садъков и Анджей Джандев, общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов, членове и симпатизанти на Движение за права и свободи. На срещата бяха показани претендентът за кмет за община Златоград Фейзе Бошнакова, претендентите за кметове на кметства и листата с претенденти за общински съветници.

Движение за права и свободи сплоти Родопите с Делиормана, сътвори философията на заедността. Движение за права и свободи сплотява разликите, сподели още Карадайъ.

Всеки един от нас може да се усеща горделив жител със своята еднаквост, със своя генезис, със своето разграничение и със своята просвета. Да отстоява своята еднаквост, само че дружно да градим бъдещето си тук, в нашата община, уточни още ръководителят на Движение за права и свободи.

Различни сме и това не е проблем, това е благосъстояние в Движението за права и свободи, сподели още Карадайъ. И попита дали това обаче е по този начин и в народен мащаб.

Всички ние в България еднообразно ли се усещаме горди и почтени със своя генезис и със своята еднаквост, сподели Карадайъ.

Кандидатът за кмет за община Златоград Фейзе Бошнакова показа програмата на екипа си. Основни точки от нея опазване и връщане на младежите, възстановяване на инфраструктурата, разпространение на минералната вода в с. Ерма река, основаване на условия за развиване на балнеологията, първокласен достъп до обществени и здравни грижи, привличане на вложения, развиване на туризма.

Бошнакова планува взаимни действия и присъединяване на младежите в управническите решения, включване на дейните и свободни жители в ръководството на общината, развиване на зелената стопанска система - чиста сила, чиста вода, чист въздух и чиста храна.

Тя предлага специфични ограничения в поддръжка на животновъдите и оранжерийните зеленчукопроизводители, а също по този начин - усъвършенстване на разхода на сила, развиване на селски екотуризъм, възстановяване материалната база в учебни заведения и детски градини и така нататък

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР